Meiden van goud voor Team IPPON GEAR Nederland

Naomi van Krevel pakt zilver in IPPON GEAR

Bij het EK Junioren in Porec was het een spannende bedoeling voor sommige Nederlandse judoka’s. Het Nederlandse team pakte drie zilveren medailles waarvan twee judoka’s in Ippon Gear.

Bij de dames in de categorie -52 kg pakte IPPON GEAR het zilver door Naomi van Krevel uit Spijkenisse die wederom de top haalde. Een drukke tijd voor haar want ze doet ook mee aan het EK senioren in Praag in November. Dat geeft de progressie aan van Van Krevel. Ze verloor de finale van de Francaise Faiza Mokdar. Een geweldige zilveren medaille, Naomi!

Naomi van Krevel draagt een IPPON GEAR IJF Pak Regular maat 160Het waren de eerste judowedstrijden voor de junioren tijdens de Corona-pandemie. Door de lange stop waren alle judoka’s gretig om te vechten en waren ze volledig gemotiveerd om zich te laten zien op de wedstrijdmat.

Ook was er zilver voor Kim Hooi in de klasse tot 78 kg. Gedurende de hele wedstrijd presteerde de Nederlandse Judoka uitstekend. Voordat ze de finale kon betreden, had ze zich bewezen door drie overwinningen. In de finale won de Sloveense Metka Lobnik. Deze week doet Kim Hooi weer mee met het EK U23 in hetzelfde Porec, met goede moed.

Kim Hooi judoot in IPPON GEAR

Kim Hooi judoot in IPPON GEAR en pakt zilver in Porec

In totaal was het flink prijsschieten voor Team IPPON GEAR. Goud o.a. voor de Servische hoopvolle Andrea Stojadinov uit Servie tot 48kg. Andrea heeft al bewezen dat ze klaar is om naar het senior niveau te gaan, door goud te winnen bij de Grand Slam in Boedapest, slechts een paar weken geleden.

Vooral de schitterende prestatie van Renata Zachova uit Tsjechie tot 63kg viel op. Gedurende de hele wedstrijd vocht de Tsjechische op een constant hoog niveau.

Het hoogtepunt van de laatste dag voor het IPPON GEAR-team was de gouden medaille van zwaargewicht Richard Sipocz uit Hongarije +100 kg. Hij won de finale van Yevheniy Balyevskyy en mocht daardoor naar de top van het podium klimmen.

We kijken er naar uit om ons IPPON GEAR-team te ondersteunen op het EK senioren in Praag, van 19-21 november.

IPPON GEAR is er voor jou. Wil jij een IPPON GEAR judopak kopen? Voor net zo’n pak als Naomi of Kim ga dan naar de shop voor de IJF judopakken.